top of page
IMG_0853.jpeg

Elinstallationer Färjestaden

KALMAR EL & VS

Kalmar EL & VS är valet för dig som eftersträvar kvalitet. Här får du en licensierad entreprenör med erfarenheten som krävs för att kunna hantera just dina projekt. 

Vi erbjuder professionella och pålitliga tjänster inom såväl elinstallationer som vsinstallationer runt omkring Färjestaden. Med oss vid rodret får du ett företag som alltid arbetar målmedvetet med teknisk skicklighet. Hör av dig till oss för ett kostnadsfritt förslag. Få garanterade kvalitetsresultat med KALMAR EL & VS, vi utför elinstallationer i Färjestaden.

Elinstallationer Färjestaden: Välkommen

Professionellt utförda vs- och elinstallationer

Varaktiga resultat

IMG_1114.jpg
DD7909F0-5F0E-478C-9090-77EE86153F74.jpeg

Elinstallationer

Letar du efter en entreprenör i Färjestaden som kan ta hand om renoveringar och elinstallationer i badrum samt kök? Då har du kommit till helt rätt företag! Vi utför alla sorters elinstallationer till såväl företag som privatpersoner. Dessutom installerar vi även värmepumpar och genomför vsinstallationer. Har du frågor och funderingar? Tveka inte på att höra av er till oss! Vi är dina experter på elinstallationer i Färjestaden.

Vår Service

Hos oss på KALMAR EL & VS är kunderna vår första prioritet och vi gör vid varje tillfälle vårt yttersta för att de ska bli helt nöjda. Kundservice är något vi värdesätter högt och som genomsyrar hela vår processen. Vi är alltid redo att ta oss an alla sorters projekt, även omfattande och komplexa arbeten. När du anlitar oss för elinstallationer får du ett företag som garanterar ett utförande av högsta kvalitet. Ring oss redan idag för att få veta mer om vad vi kan göra för dig.

Elinstallationer Färjestaden: Tjänster
Elinstallationer Färjestaden: Kontakt
Elinstallationer Färjestaden: Pro Gallery
bottom of page