top of page
IMG_0853.jpeg

Elinstallationer Kalmar

KALMAR EL & VS

Kalmar EL & VS är ett tryggt val för dig som eftersträvar kvalitet och noggrannhet vid elinstallationer. Här får du en licensierad entreprenör med den erfarenhet som krävs för att kunna hantera just dina projekt. 

Vi erbjuder professionella och pålitliga tjänster inom såväl elinstallationer som vsinstallationer runt omkring Kalmar. När du anlitar oss får du ett företag som alltid arbetar målmedvetet med teknisk skicklighet. Hör av dig till oss för ett kostnadsfritt förslag. Få garanterade kvalitetsresultat med KALMAR EL & VS, vi utför elinstallationer.

Elinstallationer Kalmar: Välkommen

Professionellt utförda vs- och elinstallationer

Varaktiga resultat

IMG_1114.jpg
DD7909F0-5F0E-478C-9090-77EE86153F74.jpeg

Elinstallationer

Letar du efter en entreprenör i Kalmar som kan ta hand om renoveringar och elinstallationer i badrum samt kök? Då är vi helt rätt företag för dig! Vi utför alla sorters elinstallationer till såväl företag som privatpersoner. Utöver elinstallationer installerar vi även värmepumpar och utför vsinstallationer. Har du frågor och funderingar? Tveka inte på att höra av er till oss! Vi är dina experter på elinstallationer i Kalmar.

Vår Service

För oss på KALMAR EL & VS är kunderna vår första prioritet och vid varje tillfälle gör vi vårt yttersta för att kunden ska bli helt nöjd. Kundservice är något vi värdesätter högt och som genomsyrar varje arbetsprocess. Vi är alltid redo att ta oss an alla sorters projekt i Kalmar, även omfattande och komplexa uppdrag. När du anlitar oss för elinstallationer får du ett företag som garanterar ett utförande av högsta kvalitet. Ring oss redan idag för att få veta mer om vad vi kan göra för dig.

Elinstallationer Kalmar: Tjänster
Elinstallationer Kalmar: Kontakt
bottom of page